Yeni Malatyaspor Kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan Enkaz Altında Kaldı

İsa Kethüda
06.02.2023 - 10:23 | Son Güncellenme: 06.02.2023 - 15:59

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın yaşanan depremde enkaz altında kaldı. İşte haber ile ilgili detaylar...

Yeni Malatyaspor Kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan Enkaz Altında Kaldı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizde hissedilen depremde enkaz altında kalanlar arasında TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın da olduğu öğrenildi.

Türkaslan’ın eşi enkazdan çıkarıldı

Gaziantep yerel basınından Pusula’nın aktardığı haberde, Türkaslan’ın eşinin enkazdan sağ çıkarıldığı, 28 yaşındaki eldivenin de kurtarılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Futbola Gaziantep FK altyapısında başlayan Eyüp Türkaslan, kariyerinde Bugsaş Spor, Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor formasını giydi. Genç kaleci geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İlgini Çekebilir
Geçmiş olsun Türkiye!
Habere Git

Yeni Malatyaspor'dan Ahmet Eyüp Türkaslan açıklaması

Yeni Malatyaspor Kulübü, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, depremde hasar görerek yıkılan binada bulunmaktadır. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Şu an henüz kendisinden haber alınamamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerine yer verildi. 

İrfan Var: "Ahmet Eyüp Türkaslan'a henüz ulaşamadık"

beIN Sports'a konuşan Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü İrfan Var ise, "Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan'a henüz ulaşamadık. Hiçbir işaret yok şu an. Eşi kurtuldu ve yerini tarif etti" ifadelerini kullandı. 

Adil Gevrek vefat haberi verdi, Hacı Ahmet Yaman "doğru değil" dedi

Yeni Malatyaspor'un eski Başkanı Adil Gevrek, Sabah'a yaptığı konuşmada Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefat haberini vermişti. Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman ise bu haberin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Sabah'a açıklama yapan Yaman, "Ahmet Eyüp Türkaslan'ın öldüğüne dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Kurtarma çalışmaları sürerken yeni bir deprem daha oldu. Bu yüzden ekipler geri çekildi. İnşallah iyi haberlerini alacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler