Fenerbahçe 6 numara transferini bitirmek için yıldız oyuncunun menajerini getiriyor

Burak Alaca
10.09.2023 - 19:50 | Son Güncellenme: 10.09.2023 - 20:09

Fenerbahçe'nin 6 numara transferi için öncelikli hedeflerinden olan Braga'lı Al Musrati'nin menajeri Sarı-Lacivertliler'le görüşmek için İstanbul'a geliyor.

Fenerbahçe 6 numara transferini bitirmek için yıldız oyuncunun menajerini getiriyor

Salim Manav-AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de sezona iddialı kadrosu ile iyi giren Fenerbahçe'nin transferdeki son hedefi 6 numara pozisyonuna kaliteli bir ismi eklemek. Sarı-Lacivertliler'in transfer operasyonunda kritik gün yarın.

Braga'lı yıldızın menajeri geliyor

Ajansspor, dün okuyucuları ile paylaştığı Salim Manav imzalı haber ile Portekiz Ligi'nin önemli ekiplerinden Braga'nın forması giyen 27 yaşındaki Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati'nin menajerinin Fenerbahçe tarafından İstanbul'a davet edildiğini duyurmuştu. Bu konuda sıcak bir gelişme yaşandı.

Görüşme yarın

Bragalı futbolcu Al-Musrati'nin bağlı olduğu menajerlik şirketinde yer alan Ivan Hernandez Delgado, Madrid'den İstanbul'a geliyor. Tarafların yarın oyuncunun transferi için bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye rekor jest!
Habere Git

Braga bedavaya almıştı

Braga ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Libyalı oyuncu, 2020 yılında  bir diğer Portekiz Ligi ekibi Vitoria Guimaraes'ten ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak transfer edilmişti..

Geçen sezon 38 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon Braga formasını Portekiz Ligi, Portekiz Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde toplam 38 maçta giyen 1.89'luk orta saha oyuncusu; 4 gol, 2 asistle oynadı.

İsmail Kartal'ın 16 milyonluk gözdesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın transferi konusunda oldukça istekli olduğu oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak dikkat çekiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe "Atatürk" dedi, top bakanlıkta
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler