Emre Kocadağ, Ghezzal transferi için konuştu!

11.04.2021 - 22:11 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 23:04

Beşiktaş Yönetimi’nden Emre Kocadağ, performansıyla siyah beyazlı takımı sırtlayan isimlerden Rachid Ghezzal’ın transferi hakkında açıklama yaptı.

Emre Kocadağ, Ghezzal transferi için konuştu!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaşlı yöneticilerden Emre Kocadağ, Süper Lig’in 34. Haftasında oynadıkları Erzurumspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı yönetici, "Stresli ve zor bir maç olmasını bekliyorduk. Rakibimiz iyi mücadele etti. Sonuna kadar savaştılar. Onlara bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum" dedi.

'Şampiyonluk için erken'

Kocadağ, büyük avantaj elde ettikleri şampiyonluk konusunda “8 maç var. Şampiyonluk havasına girmek için erken. Final havasında oynayacağız. Her rakibin kendine göre bir hedefi var. Bu saygı çerçevesinde, tevazumuzu koruyarak, hedefe ulaşmak istiyoruz" yorumu yaptı.

Beşiktaş yönetiminden Ghezzal transferi için açıklama "Elimizden geleni yapacağız"

Siyah beyazlı yönetici, Erzurum deplasmanında da gol atarak takımına katkı sağlayan Rachid Ghezzal hakkında şu değerlendirmede bulundu: “Ghezzal'ın durumunu konuşmak için erken. Biz bu 8 maçı nasıl bitiririz, bunun hesabını yapıyoruz. Rachid gerçekten beklediğimiz katkıları veren bir oyuncu oldu. Çok ümitliydik. İnşallah sezon sonunda bizimle devam etmesi için elimizden geleni yapacağız."

Kocadağ: Beşiktaş hak ettiği yerde

Son olarak zemin sorununa değinen Emre Kocadağ, "Anadolu'da bu tarz sahalarda kötü zeminde oynamak zorunda kalıyoruz. Bu konuda cezai maddeler getirilebilir. Beşiktaş oynadığı futbol itibarıyla ve yönetiliş tarzıyla, Türkiye'deki tüm futbolseverlerin takdirini topladı. Beşiktaş hak ettiği bir yerde" ifadelerini kullandı.

Ghezzal'ın satın alma opsiyonu var mı

Beşiktaş'ın kadrosunda tutmak için uğraş verdiği Rachid Ghezzal, siyah beyazlı takıma Premier Lig ekibi Leicester City'den kiralanmıştı.Cezayirli futbolcunun kulübüyle yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. 

 

GHEZZAL'IN GOLÜNDE VAR BU YÜZDEN DEVREYE GİRMEDİ 

Senin için hazırladığımız haberler