Youcef Atal'dan transfer itirafı! Galatasaray ve Trabzonspor...

Cem Ergün
26.03.2024 - 20:54 | Son Güncellenme: 26.03.2024 - 21:36

Adana Demirspor'un kış transfer döneminde Fransız ekibi Nice'ten kadrosuna kattığı Youcef Atal, transfer süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Youcef Atal'dan transfer itirafı! Galatasaray ve Trabzonspor...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Adana Demirspor'un Nice'ten transfer ettiği Youcef Atal, So Foot'a konuştu. Atal, transfer sürecindeki Galatasaray ve Trabzonspor detaylarını aktarırken, Mario Balotelli'nin rolünden de bahsetti. İşte Atal'ın açıklamaları...

"Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif aldım"

Transfer sürecini anlatan Youcef Atal, "Buraya imza atmadan önce birçok insanla konuştum çünkü ülkeyi tanımıyordum. Fransa'da başıma gelenlerden sonra, ortam değişikliğine ve yeni bir şeyler keşfetmeye ihtiyacım vardı. O sırada tamamen Afrika Uluslar Kupası'na odaklanmıştım, bu yüzden menajerimle geleceğim hakkında konuşmayı reddettim... Ancak yine de bir karar verilmesi gerekiyordu. Türkiye liginin bitimine bir hafta kala Adana'nın yanı sıra Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif aldım. Adana bana karşı çok adil davrandı ve ardından Sofiane Feghouli, Rachid Ghezzal ve Mario Balotelli gibi oyuncular beni buraya gelmeye itti." ifadelerini kullandı.

"Mario, imzalamam için ısrar etti"

Transferde Nice'ten takım arkadaşı Mario Balotelli'nin rolünden de bahseden Atal, "Mario, imzalamam için ısrar etti, bana iyi bir kadroları olduğunu ve sezonu iyi bitirmek için çok şey katabileceğimi söyledi. O Nice'te tanıdığım Mario'nun aynısı, her zaman güler ve şakalar yapar. Uyum sağlamama yardımcı olmak için çok şey yaptı, gerçekten iyi bir adam." dedi.

Filistin paylaşımıyla kadro dışı kaldı

Cezayirli futbolcu Youcef Atal, Filistin ve Suriye arasındaki savaşt Filistin'i desteklediği bir sosyal medya paylaşımında bulunduğu için kulübü Nice tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

Youcef Atal'ın performansı

Youcef Atal, Adana Demirspor formasıyla 5 maçta forma giydi ve hepsine ilk 11'da başladı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler