Zağnosspor, Avrupa'da tur atlamanın hesaplarını yapıyor

13.02.2018 - 16:27 | Son Güncellenme: 13.02.2018 - 16:27

Hentbol Kadınlar Challenge Kupası son 16 turunda Sırp takımı ZORK Jagodina'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Zağnosspor'un kulüp başkanı Abdülaziz Baş turu geçmek istediklerini söyledi. Baş, “Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

“Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Çeyrek final karşılaşmalarının mart ayı içerisinde oynanacağını ifade eden Baş, turu geçen ekibin yarı finale yükseleceğini aktardı. Baş, çeyrek final karşılaşmasının önemine dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Bu andan itibaren kolay rakip, zor rakip diye bir kıyaslama yapmak doğru olmaz. Gelen her takım güçlü takımdır. Nitekim Canaria ekibi de İspanya'nın güçlü takımları arasında yer alıyor. Turu geçmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Trabzon ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

“Karnaval havası yaratmalıyız”

Trabzon'dan destek beklediklerini vurgulayan Baş, "Çeyrek final mücadelesinde kentin ileri gelenlerinin özellikle yanımızda olmasını istiyoruz. Taraftarımızla Trabzon'da oynayacağımız maçta bir karnaval havası yaratmalıyız." diye konuştu.

Öte yandan Zağnosspor, Kadınlar Süper Lig'in 17. haftasında yarın Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda Yenimahalle Belediye ile oynayacağı karşılaşmanın da hazırlıklarını tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler