Ziraat Bankkart'ın yüzü Şampiyonlar Ligi'nde gülmedi

Aleyna Gürgen
13.03.2024 - 23:25 | Son Güncellenme: 14.03.2024 - 00:23

AXA Sigorta Efeler Ligi ekibi Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki ilk maçında Jastrzebski Wegiel karşısında 3-0 mağlup oldu. İşte maç özeti...

Ziraat Bankkart'ın yüzü Şampiyonlar Ligi'nde gülmedi

CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Ziraat Bankkart bu akşam Polonyalı ekip Jastrzebski Wegiel ile karşılaştı. Temsilcimiz, yarı finalin ilk maçını 3-0 kaybetti.

Temsilcimiz ilk sette kendini gösteremedi

Ziraat Bankkart, Wegiel karşısındaki ilk sete 4-9 geride başladı. Polonyalı ekip, temsilcimiz karşısında skoru önce 7-13'e ardınsa 9-19'a taşıdı. Ziraat Bankkart, yarı final maçında ilk seti 25-13 kaybetti ve maçta 1-0 geriye düştü. İlk sette Ziraat'ten Luciano Vicentin 1, Polonyalı ekipten ise Jean Patry 7 sayı kaydetti.

Ziraat Bankkart aradığını bulamadı

Karşılaşmanın ikinci perdesi 1-1 beraberlik ile başladı. Ziraat Bankkart setin ilerleyen dakikalarında önce 6-4 daha sonrasında ise 10-16 geride kaldı. Polonyalı rakibi karşısında 18-23 olan sette tutunamayan temsilcimiz ikinci seti de 18-25 kaybetti. Jastrzebski Wegiel maçta 2-0 öne geçti.

İlgini Çekebilir
Tomasz Fornal'dan transfer itirafı: Bir Türk kulübü...
Habere Git

Wegiel son sette Ziraat karşısında zorlandı

İlk iki seti de kaybeden Ziraat Bankkart üçüncü sette açılışı yaptı ve skorda 7-4 öne geçti. Polonyalı ekip ise ilerleyen dakikalarda yeniden 18-22'lik üstünlük kurdu. Maçın ilk setlerine göre rakibini zorlayan temsilcimiz son sette de tutunamadı. Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki ilk maçın son setini de 28-30 kaybetti ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada Ziraat Bankkart'tan Wouter ter Maat 16, Oreol Camejo 10, Bennie Tuinstra ise 8 sayı kaydetti.

Jastrzebski Wegiel'den Jean Patry ise mata 20 sayı buldu. Patry'yi 19 sayı ile Tomasz Fornal takip etti.

Maçın oyuncusu Jean Patry

Jastrzebski Wegiel'den Jean Patry, Ziraat Bankkart karşılaşmasındaki performansı ile maçın MVP'si (En Değerli Oyuncu) seçildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet'te Meliha Diken transfer için kararını verdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler