Ziyech'e sürpriz talip! Altay Bayındır'ın gözü bu transferde...

Akın Ungan
27.01.2024 - 20:36 | Son Güncellenme: 27.01.2024 - 20:42

Al Shabab, Galatasaray'dan Hakim Ziyech'i transfer etmek istiyor. Katar ekibi listesine David De Gea'yı da aldı. Manchester Unitedlı Altay Bayındır'ın gözü bu transferde.

Ziyech'e sürpriz talip! Altay Bayındır'ın gözü bu transferde...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

3eanalshabab'da yer alan habere göre; Katar ekiplerinden Al Shabab, kadrosunu Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile güçlendirmek istiyor. Al Shabab aynı zamanda olan David De Gea ve Ivan Rakitic ile de ilgileniyor. Transfer içinse Katar ekibinin önünde tek bir engel var.

Komite kararı bekleniyor

Al Shabab, kadrosunu Galatasaray'dan Hakim Ziyech, David De Gea ve Ivan Rakitic ile güçlendirmek istiyor. Bu transferlerin gerçekleşmesi içinse Finansal Sürdürülebilirlik Komitesi'nin, Katar ekibine onay vermesi bekleniyor. Onay geldiği takdirde transferlerin önünde engel kalmayacak.

Altay'ın önü açılabilir

Al Shabab, David De Gea'yı kadrosuna katabilirse, Manchester United forması giyen Altay Bayındır için büyük bir engel ortadan kalkabilir. Bonservisini elinde bulunduran De Gea'nın, tekrardan İngiliz ekibine transfer olması bekleniyordu.

İlgini Çekebilir
Sacha Boey, Bayern Münih'ten ne kadar kazanacak? Belli oldu...
Habere Git

Diallo'ya rekor bonservis

Yüzünü Avrupa transfer piyasasına çeviren Katar ekibi Al Shabab, yaz transfer döneminde kulüp rekorunu kırarak Strasbourg'dan Habib Diallo'yu transfer etmişti. Katar ekibi, Diallo için kulübüne 17 milyon Euro ödemişti.

Senin için hazırladığımız haberler