Ziyech'in satın alma opsiyonu için tek şart kaldı! İşte sözleşme detayları

Akın Ungan
23.03.2024 - 11:38 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 13:16

Galatasaray'ın sezon başında Chelsea'den kiraladığı Hakim Ziyech'in sözleşme detayları ortaya çıktı. Satın alma opsiyonunun devreye girmesi için tek şart kaldı.

Ziyech'in satın alma opsiyonu için tek şart kaldı! İşte sözleşme detayları

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında yaptığı yıldız transferler arasında yer alan Hakim Ziyech, beklenen performansın uzağında kaldı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle çok sayıda maç kaçıran Faslı futbolcunun sözleşme detayları ortaya çıktı.

Ziyech'in Galatasaray'da kalması için tek şart

Sarı-Kırmızılılar'ın Premier Lig ekibi Chelsea'den kiraladığı Hakim Ziyech, satın alma opsiyonundaki 15 maçlık süreyi doldurdu. Galatasaray'ın bonservisinin alınması için Ziyech'in sözleşmesinde tek şart kaldı.

Sezon sonuna kadar diz sakatlığı yaşamazsa bonservisi alınacak

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, Hakim Ziyech'in sezon sonuna kadar diz sakatlığı yaşamadığı takdirde bonservisini alacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Emin Bayram kararı!
Habere Git

Bonservis bedeli yok, imza parası var

Galatasaray, Ziyech'in bonservisi için Chelsea'ye herhangi bir ücret ödemeyecek. Kulüp, yıldız futbolcuya 1.5 milyon Euro imza parası verecek.

2 yıllık sözleşme imzalayacak

Bu sezon başında takıma katılan Hakim Ziyech, bonservisi alınması durumunda 1+1 yıllık kontrat imzalayacak. Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro garanti ücret kazanan Faslı futbolcu imzalanacak yeni sözleşmede yıllık 2.85 milyon Euro ücret alacak.

Ziyech'in Galatasaray performansı

Sarı-Kırmızılı forma ile 16 maçta toplam 822 dakika süre alan Hakim Ziyech, 4 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki sağ kanat, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler