Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
SİTE ARAMA:
 
Reklam

"3.lüğü geliştirmek istiyorum!"

Tarih27 Temmuz 2008 , 10:06

3.lüğü geliştirmek istiyorum!

Halterde Halil Mutlu'nun kilosu olan 56 kiloda müsabakalara katılacak Sedat Artuç, yaptığı açıklamada, Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu'nun tüm haltercilerin üzerinde büyük motivasyonu olduğunu belirterek, "Halterin sağlam bir altyapıya kavuşmasında da Naim ağabeyin ve Halil'in etkisi çok oldu. Onları örnek alıp, onlar gibi antrenman yaptık. Onların bize öğrettiği teknik ve taktiklerle çalıştık ve başarılı olduk. Ayrıca Halil ağabeyin benim müsabakalarımdan önce yaptığı motivasyonun etkisiyle Atina Olimpiyatları'nda bronz madalya kazandım. Türk halterinin mihenk taşı olan bu 2 büyük haltercimizin camiamıza kazandırdığı çok şey oldu" diye konuştu.

Yaklaşık 4 aydır Ankara'da kamp yaptıklarını ifade eden Sedat Artuç, "Bu 4 aylık devreyi çok iyi geçirdik. Atina Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanmıştım. Şimdi ise geçirdiğimiz bu iyi kamp devresinin sonunda, Pekin'de ilk 3 arasına girmek ve rengi ne olursa olsun madalya almak istiyorum. Her şeye rağmen, hedefim geçen olimpiyatta elde ettiğim üçüncülüğün üstünde bir derece elde etmektir. Pekin'de bizim en büyük rakibimiz Çinliler olacak" dedi.

Sedat Artuç, kilosunda 5-6 sağlam rakibi olduğunu vurgulayarak, kendisinin de bu kiloda diğer rakipler için korkulu bir rakip olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Reklam
Ajansspor.com Anket
Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin takıma gelişi nasıl bir etki yaratır?
  • Olumlu
  • Olumsuz
  • Etkilemez
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]