Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Olaylar çıktı, maç tamamlanamadı

Tarih15 Haziran 2008 , 13:05

Olaylar çıktı, maç tamamlanamadı

Başkent Saraybosna'da yapılan maçın 49. dakikasında konuk ekip Macaristan'ın 27-24 üstünlüğü sürerken, evsahibi ekibin taraftarları oyun alanına şemsiye, çakmak ve şişe attı. Bunun üzerine maçın İzlandalı hakemleri, mücadeleye bir süre ara verdi.

Yaşanan olaylar sırasında Macar hentbolcüler Gyula Gyal ve Nikola Eklemoviç, atılan sert cisimler nedeniyle başlarından yaralandı.

Karşılaşmanın İsveçli gözlemcisi Björn Ericsson ve İzlandalı hakem çifti Hlynur Leifsson-Anton Palsson, taraftarların sadece Macar takımına değil, kendilerine de sert cisimler attığını görünce, karşılaşmayı tatil ettiler.

Karşılaşma ile ilgili son kararı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Disiplin Kurulu ilerleyen günlerde verecek.

İki takım arasında Macaristan'da oynanan play-off'un ilk karşılaşmasında ev sahibi ekip rakibine 27-25 üstünlük sağlamıştı.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları