Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
 

Yoğunyokuş'ta kış sezonu sessiz geçti..

Tarih28 Şubat 2010 , 11:50

Yoğunyokuş'ta kış sezonu sessiz geçti..

Kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki, yaklaşık bin 700 metre yüksekliğindeki bir tepede bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne ait Yoğunyokuş Kayak Tesisleri'nin pistleri, bu kış mevsiminde yeterli kar olmayınca boş kaldı.

Önceki sezonlarda kayak yarışlarının yapıldığı, kayak eğitimlerinin verildiği, vatandaşların da kayak yapmak ve kızak kaymak için uğradığı tesisler, bu sezon adeta sessizliğe büründü.

Bu sezon neredeyse hiç kayak yapılamayan tesislere, kayakçılar da sadece kar kalınlığını kontrol etmek için uğradı. Sivas Bölge Kayak Takımı başta olmak üzere kayak yarışlarına hazırlanan sporcular ile kayak severler de, tesislerden faydalanamadı.

Kentte bu kış mevsiminde yağan karın hava sıcaklıklarının etkisiyle hemen eridiğini belirten kayakçılar, Yoğunyokuş'un da rakımının düşük olması nedeniyle pek kar tutmadığını ifade etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak tesislerde bekçi olarak görev yapan Ömer Akalın, ''Bu yıl kar yağmadığı için sezon açılmadı, sporcularımız henüz buraya gelmedi'' dedi.

Tesislerde bu sezon hiç kayak yapılmadığını belirten Akalın, sadece Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan kayak dersi alan öğrencilerin geldiğini söyledi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A grubu ilk maçında Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takımımız, sahadan nasıl bir sonuçla ayrılacak?
  • Kazanacak
  • Berabere kalacak
  • Kaybedecek
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]