Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Kuruluşlar Arası Şampiyonası sona erdi

Tarih31 Mayıs 2009 , 18:09

Kuruluşlar Arası Şampiyonası sona erdi

Erkeklerde süper grupta 16 takım, 1. grupta 32 takım, bayanlarda 8 takım olmak üzere toplam 56 takım ve 230 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın son gününde gerçekleşen maçlar sonunda Telas Lastik, şampiyon oldu.
Koç Net, Eray Medikal, Syngent ve ING Bank takımları süper gruba çıkarken, süper grupta mücadele eden Tigem, Bosch, Efes ve Agrgreen takımları 1. gruba düştü.

Öte yandan, bayanlar liginde Bursa İl Özel İdare şampiyon olurken, ikinciliği İstanbul Pırlanta Çiçekçilik, üçüncülüğü Eskişehir Çağfen ve dördüncülüğü de Mersin İl Sağlık Müdürlüğü elde etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, müesseselerin masa tenisinde büyük gelişme kat ettiklerini söyledi. Amaçlarının özel müesseselerde ve kamuda çalışanlara masa tenisini sevdirmek olduğunu belirten Çimen, ''Özellikle Kemer'de böyle bir organizasyonun olması bizi çok mutlu etti'' dedi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları