Diğer Sporlar
Pentatlon 3. Açık Balkan Şampiyonası başladı!
30 Ağustos 2008 , 20:59
Türkiye, Rusya, İngiltere, Ukrayna, Bulgaristan, Mısır, Portekiz, Yunanistan, Romanya ve Belarus'dan 13-17 yaş arası 105 sporcunun katıldığı şampiyonda, ilk olarak atış müsabakaları yapıldı.
Günboyu süren atış, yüzme ve dağ koşusu ''B grubu'' yarışmalarında, bayanlarda Türkiye birinci, Bulgaristan ikinci, Romanya üçüncü olurken, erkeklerde Mısır birinciliği, Türkiye ikinciliği, Yunanistan da üçüncülüğü elde etti.
Çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubunun izlediği şampiyonada yarın ''A Grubu'' yarışları, 1 Eylül pazartesi günü de final yarışmaları yapılacak.
Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Mehmet Sait Yakut, şampiyonanın gerçekten güzel bir şekilde geçtiğini belirterek, ''Sporcularımız burayı çok sevdi burada dünya şampiyonası bile yapabiliriz'' dedi.
İznik Yerel Gündem 21 Genel sekreteri Mahmut Usta da Balkan Şampiyonasının ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladığını dile getirerek, ''4 medeniyete başkentlik yapmış tarihi ve doğasıyla dünyaca ünlü olan İznik artık spor dalında da ünlü oluyor. Bu büyük şampiyonanın ilçemizde düzenlenmesi bizi çok mutlu ediyor'' diye konuştu.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
Duvar Kağıtları
































