Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  • 00:34
  •  (Dak: 78') GOL
  • The Strongest  4-3  Oriente Petrolero
  •  
  • Bolivya : Apertura

HAMILTON'A FIA'DAN SORUŞTURMA!

Tarih04 Ekim 2007 , 15:25

HAMILTON'A FIA'DAN SORUŞTURMA!

 

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

'Casusluk Skandalı' sonrası FIA tarafından 2007 Markalar Klasmanı'ndan ihraç edilen McLaren şimdi de Lewis Hamilton'la ilgili açılan soruşturmanın şokunu yaşıyor. Red Bull pilotu Mark Webber'in meslektaşı Lewis Hamilton'un Fuji Speedway'de koşulan Japonya Grand Prixi sırasında güvenlik aracı arkasında yarış kurallarını ihlal ettiğini iddia etmesi üzerine FIA tarafından açılan soruşturmada İngiliz pilot suçlu bulunursa Japonya'da aldığı puanlar silinecek.

Mark Webber konuyla ilgili iddiasında yoğun yağış sebebiyle oluşan görüş kaybına ek olarak İngiliz pilotun rakiplerinin görüşünü kısıtlamaya yönelik hareket ettiğini ve bunun sonucunda da Sebastien Vettel ve kendisinin karıştığı kazanın oluştuğunu belirtti.

Lewis Hamilton'un diğer yarışçıların güvenliğini tehlikeye attığı sonucuna varılır ve İngiliz pilot bu soruşturmada suçlu bulunursa Japonya Grand Prixi'nden diskalifiye edilecek ve Fuji'de kazandığı 10 puan 2007 Sürücüler Klasmanı'nda hanesinden düşülecek.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
RESİM GALERİLERİ

Federer tarihe geçti!

Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?
  • Doğru
  • Yalnış
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]