Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Süper Moto'nun 2. ayağı başladı..

Tarih10 Mayıs 2009 , 15:02

Süper Moto'nun 2. ayağı başladı..

Geçen yıl Körfez Pisti'ndeki deneme sürüşü sırasında motosikletiyle takla atarak yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu anısına yapılan yarışlar ısınma turlarının ardından başladı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Kupası'nda Emrah Kurdoğlu birinciliği, Barış Tok ikinciliği, Burak Albayrak ise üçüncülüğü kazandı.

TMF Kupasında dereceye girenlere kupalarını Sinan Sofuoğlu'nun babası Basri Sofuoğlu verdi.

TMF kupasında birinci olan Emrah Kurdoğlu, yaptığı açıklamada, Körfez Pisti'nde kazasız belasız yarışı kazandığı için mutlu olduğunu belirterek, ''Yarış başında lastikler soğuk olduğundan erken gazlayamadım, o yüzden starta geride başladım, sonradan açıldım ve öndeki yerimi aldım. Önümüzdeki haftaya Almanya'da bir yarışım daha var, artık ona hazırlanacağım. Dünya şampiyonunun babasından kupa almak mutluluk verici. Kendileri bana desteklerini de esirgemiyorlar, yarışlarda yanımda oluyorlar'' dedi.

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası ve Super Motoyarışları bugün yapılacak Sport Production 125 cc, Superstock 600 cc C, Superstock 600 cc B, Superstock 600 cc A ve Superstock 1000 cc A yarışlarıyla sona erecek.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları