Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
 

Türkiye Motosiklet Festivali Kütahya'da

Tarih09 Haziran 2010 , 12:27

Türkiye Motosiklet Festivali Kütahya'da

EMOK tarafından ilki 2002 yılında gerçekleştirilen organizasyon, bu yıl da Türkiye'den ve dünyadan motosiklet tutkunlarını ağırlayacak.

Simav'ın Gölcük yaylasındaki Gölbaşı mevkisinde 1 Temmuz'da başlayıp, 4 Temmuz'da sona erecek festival kapsamında coğrafya safari, motosiklet sürüş becerilerini sergilemeye olanak sağlayan yavaş gitme yarışı, delikanlı yarışı, gece yarışı, oyun, konser ve gezilere yer verilecek.

Festival alanında bulunacak eğitim çadırında ise motosiklet kullanmaya yeni başlayanlar için doğru başlangıç ve doğru motosiklet seçimi gibi konularda uzmanlar eğitim verecek. Önceki yıllarda Kütahya, İzmir, Eskişehir ve Bilecik'te yapılan festivalle motosiklet kullanıcıları arasında doğaya ve çevreye saygının özendirilmesi amaçlanıyor. Her yıl artan katılımcı sayısıyla motosiklet fuarlarına alternatif bir ortam da sunuluyor.

Doğa ile iç içe olmanın yanı sıra festivale katılan firmaların stantlarında her türlü sorularına yanıt bulacak motosiklet severler, hayallerindeki motosikletle deneme sürüşü imkanına da sahip olacak.

Bu arada, festival kapsamında 3 Temmuz akşamı sanatçı Erkin Koray tarafından konser verilmesi planlanıyor.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A grubu ilk maçında Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takımımız, sahadan nasıl bir sonuçla ayrılacak?
  • Kazanacak
  • Berabere kalacak
  • Kaybedecek
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]