Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Yeşil Bursa Rallisi hafta sonu başlıyor

Tarih25 Eylül 2007 , 11:50

Yeşil Bursa Rallisi hafta sonu başlıyor

 

Alınan bilgiye göre, BOSSEK tarafından Orhaneli-Keles yolu üzerindeki toprak etaplarda düzenlenecek rallide, toplam 423 kilometre katedilecek. 29 Eylül Cumartesi günü Korupark'tan start alacak ekipler, iki günde 11 özel etabı geçerek bir sonraki gün Holiday Inn Otel'de bitiş çizgisini görecek. Yarış sonrası ödül töreni yine aynı otelde yapılacak.

Sezonun son rallisi olması nedeniyle şampiyonada iddialı ekipler açısından oldukça önem taşıyan ''Yeşil Bursa Rallisi''nin, bu çerçevede çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Rallinin bir diğer özelliği ise klasik otomobiller ve mahalli ralli ekiplerinin de yer alacak olması. Klasik otomobiller, en son yarış aracının ardından parkura çıkarak ilk gün üç, sonraki gün ise beş etap geçerek bitiş çizgisine gelecek.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları