Diğer Sporlar
Gözünü Avrupa şampiyonluğuna dikti!
05 Mayıs 2009 , 11:40

Türkiye Muay Thai Şampiyonu Cizreli Vedat İdiz hedef büyüterek, 15-22 Mayıs tarihleri arasında Letonya'da yapılacak olan şampiyonada rakiplerini yenerek şampiyon olmak ve Türk Bayrağını göndere çekip büyük bir başarı elde etmek istiyor.
Avrupa şampiyonasına antrenör Zahit Sevinik yönetiminde sıkı bir şekilde devam eden şampiyon sporcu günde iki antrenman yaparak çalışmalarına devam ediyor.
Antrenör zahit Sevinik Yönetiminde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Muay Thai sporcusu Vedat İdiz, Letonya'da yapılacak olan şampiyonada Avrupa Şampiyonu olmak istediğini belirtip orada istiklal marşımızı çaldırıp bayrağımızın göndere çıkması için mücadele edeceğini belirtti. Şırnak Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu ve Türkiye Şampiyonu Vedat İdiz kendisinden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen başta Şırnak Valisi Ali Yerlikaya'ya, Kaymakam Cihan Demirhan'a, Şırnak İl Gençlik ve Spor Müdürü Nezir Uyrun'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
Duvar Kağıtları
































