Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
   GÖZDEN KAÇIRMA : Spor Toto Süperlig | Puan Durumu | Süper Final Şampiyonluk Grubu | Süper Final Avrupa Ligi Grubu |
CANLI ANLATIM
Finlandiya
 0
Türkiye
CANLI ANLATIM

İlk madalyalar geldi..

Tarih22 Eylül 2011 , 18:45

İlk madalyalar geldi..

Taşkent'teki ''Yunusabad Spor Salonu''nda düzenlenen şampiyonada, bayan kategorisinde yarışan milli sporcular Burcu Karakuş ve Gözde Canpolat, yarı finalde rakiplerine yenilerek bronz madalya aldılar.

Bugün ringe çıkan milli sporcular Alperen Erdoğan, Ozan Şengel ve Ali Batmaz ise çeyrek finalde rakiplerini yenerek, yarı finale adını yazdırdı ve bronz madalyayı garantilemiş oldular. Mehmet Aksoy, Ömür Koçak, Erburak Can, Harun Hozanlı ve Murat Antepli ise rakiplerine yenilerek şampiyonaya veda ettiler.

Şampiyonanın üçüncü günü olan yarın, 10 milli sporcu ringe çıkacak. Dünya Muay Thai Şampiyonası, 27 Eylül'de sona erecek. Türkiye, şampiyonaya 7'si bayan, 27 sporcuyla katılıyor.



YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

SON HABERLERTüm Haberler
  •  
RESİM GALERİLERİ
AKTİF HABERLERTüm Haberler
ÇOK OKUNAN HABERLERTüm Haberler
AjansOtomobil.com