Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
Trabzonspor-Galatasaray (Maç sonu)
[01:17] İşte tartışmalı anlar.. (FOTO HABER)  [21:38] Trabzonspor seriyi sürdürüyor..  [21:32] ''Çok güzel bir 8 hafta izleyeceğiz''  
 

"Sakatlanacağım korkusuyla oynayamam"

Tarih30 Ocak 2010 , 11:33

Sakatlanacağım korkusuyla oynayamam

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın çeyrek finalinde İskoç rakibi Andy Murray ile yaptığı maçı sakatlığından dolayı yarıda bırakan Nadal, Rotterdam Turnuvasına ve 5-7 Mart tarihlerinde İspanya ile İsviçre arasında oynanacak David Kupası ilk turuna katılamayacağını açıkladı.

Basına açıklama yapan ünlü tenisçi, bir anda dünya sıralamasında 4. sıraya düşmesiyle ilgili olarak, ''Sıralama beni endişelendirmiyor. Önemli olan kortta iyi oyunu ve güzel duyguları tekrardan elde etmeyi başarmak'' dedi.

Sakatlanmaların sporun bir parçası olduğunu ve bunu kabullenmesi gerektiğini kaydeden Nadal, ''Hayatım boyunca ne zaman sakatlanacağım korkusuyla oynayamam. Ben her zaman maksimumu vermeye çalışıyorum'' şeklinde konuştu.

2004 yılından bu yana sakatlıklardan dolayı toplamda 346 gün tedavi altında kalan İspanyol tenisçi, sağ dizindeki tendonlarında oluşan son sakatlığından ötürü yaklaşık 2 hafta tedavi gördükten sonra 2 hafta da fizik tedavi yapacak.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Reklam
RESİM GALERİLERİ

TS-GS tartışmalı anlar.. (Rıdvan Dilmen)

Ajansspor.com Anket
Sizce, şampiyonluk yarışı son haftaya kadar devam edecek mi?
  • Evet
  • Hayır
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        

Çok Yorumlananlar - 24 Saat

Aslan fırtınaya tutuldu! 745

Avni Aker'deki müthiş mücadele tek gole sahne oldu, Trabzonspor Aslan'ın belalısı Colman'la güldü..

Duvar Kağıtları