Diğer Sporlar
Milli sporcu destek bekliyor..
09 Kasım 2010 , 13:37

Erzincan adına lisansı olan sporcu Hasan Ilgın şampiyonada Erzincan adına Türkiye'yi temsil edecek. Bir yıldır çalışmalarını sürdüren Ilgın'a ayrıca Almanya'da düzenlenecek olan dünya starları yarışmaları için davet gönderildi. 28-30 Kasım 2010 tarihleri arasında Hamburg'ta düzenlenecek olan Dünya Serbest Ferdi ve Kulüpler Şampiyonası'na davet edilen Ilgın, "Bu davetten dolayı ülkem adına mutluluk duyuyorum" dedi.
Şampiyona hazırlık çalışmalarını sürdüren Hasan Ilgın, "Vücut Geliştirme 2010 Türkiye Şampiyonası'nda 90 kiloda şampiyon oldum. Vücut geliştirmede aldığım bu derece ile Vücut Geliştirme ve Klasik Vücut Geliştirme Gençler ve Ustalar Dünya Şampiyonası'na katılıp Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bunun yanı sıra Türkiye'de sadece iki kişiye Almanya'da düzenlenecek olan Dünya Serbest Ferdi ve Kulüpler Şampiyonası davetiyesi gönderildi. Bu iki kişiden biri de benim. Bu davetten dolayı çok mutlu oldum.
Fakat Hamburg'ta düzenlenecek olan bu şampiyonaya katılabilmem için sponsor bulmam gerekiyor. Bu konuda yetkililerden ve iş adamlarından destek bekliyorum" diye konuştu.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
SON HABERLERTüm Haberler
- 22:20 Altın madalya geldi!
- 22:14 "Altıntop da alırız, pırlanta top da..."
1
- 21:44 Bursaspor U17 şampiyon..
3
- 21:41 Türkiye seninle gurur duyuyor! Teşekkürler!
11
- 21:16 Antalya'da Brezilya zirvede
RESİM GALERİLERİ
AKTİF HABERLERTüm Haberler
ÇOK OKUNAN HABERLERTüm Haberler
- Bulut'tan, Belözoğlu gerçekleri!
22
- Topal'dan Fenerbahçe mesajı...
32
- Toplantı bitti, kimse sır vermedi!
35
- Gosso: "Orduspor'u özledim"
13
- Potuk transferi bitiyor mu ?
16
- İddiaya bak!
192
- İkinci bomba Gökhan Töre!
6
- Kral Barça!
7
- Madrid'in gidecekler listesinde bir Türk!
5
- Atom Karınca geri mi dönüyor?
15
AjansOtomobil.com



2







