Diğer Sporlar

Keşke bunlar olsa..
02 Aralık 2010 , 11:32
Denizlispor küme düştükten sonra, "Bu takım bu sene çıkmalı bir daha asla çıkamaz" diyen Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Kayseri, Bursa, Konya, Bolu belediye başkanları gibi maddi konularda yönetime "Bırakın ben hallederim" diyerek, para ve sabit gelirler konusunda yardımcı olup, şov yapsa.
- Başkan ve yönetimin bu kadar para verdikten sonra "İş adamları ve şehrin ileri gelenleri nerede" laflarını kullanmak zorunda kalmadan gelecek senenin hesaplarını yapmaya başlasa.
- Yarın Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, basın toplantısı düzenlese ve "Dev 77 proje" kapsamında seçimlerde verdiği ve bilboardlar asılı olan o resimdeki gibi Denizli'ye Olimpiyat stadı yapımına başlıyoruz" dese.
- İlçelerdeki insanlar maçlara oradaki belediyelerin imkanları ile topluca eskisi gibi gelebilse.
- Atatürk stadı her maçta dolsa ve geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi stada giremeyenler "Yönetim uyuma taraftar dışarda kaldı" diye bağırsa. Biletleri karaborsada satmaya çalışanları polis yakalasa.
- Affedilen Levent Kartop ve Hamza Hamzaoğlu Giresun maçından önce "Hoca – kaptan elele trübüne" diye davet edilip, tam barışsa. Levent de formasının altındaki thişört ile yedek kulübesinden de olsa taraftardan da ÖZÜR DİLESE
- Youla, İzzet, Güray, Fatih Yiğen ve sakat olan diğer oyuncular haftaya kadar iyileşse. Hamza hoca da takımı sezonun başında olduğu gibi uçurmaya devam etse.
- Göztepe, Aydınspor ve başkan adayı bulamayan Kocaelispor gibi takımların durumları ortada iken, Denizlispor’un sadece yönetim ile şampiyon olamayacağı kafalara kazınsa.
-Üstünde Yeşil-siyah formaları baba-anne ve çocukları maçlara elele gelip, diğer maç için de etrafındakileri "Hafta sonu maçımız var, oraya gideceğiz" diye bire bir reklam edip, trübünleri aileleri çekse.
-Belediyespor'da altyapıdan yetişen Denizlili oyuncuların "A takıma gitmem lazım maçımı izliyorlar" diyerek gayretle oynama çabası içinde mücadele etse. Pilot takım lafı askıda kalmasa. Yeşil alan ve sahalarda devrim yapan Zeybekci ve ekibinin diğer branşlarda gençlere basketbol topu, voleybol topu gibi malzeme yardımında bulunsa o sahalarda çocuklar laylon top ile oynamasa.
-Zeybekci, GSİM, PAÜ, ASKF ve diğer branşlardaki il temsilcileri ile Denizli’nin 5 ve 10 yıllık bir spor politikasını ÇIKARSA. Planlama yapılsa. Günlük başarılarla uğraşılmasa. Zeybekci’nin spor danışmanı olsa.
-Giresunspor ve Erciyes maçlarını kayıpsız geçen Denizlispor, Orduspor deplasmanından da 3 puan ile dönse. İlk yarıyı 9 puan önde tamamlasa.
-Diğer takımlar transfer yapamayarak, Belediye meclisinde Ak Parti ile CHP, MHP İl genel meclisinde de aynı partiler, Denizlispor konusunda "Sahip çıkmak için" birbirine girse ve o laflar o kavgalar şov olarak kalmasa.
-"Denizlispor ortak paydamız" lafını kullananların laflarını kullanırken "Şu kadar yardım etti" diye başkaları tarafından göklere çıkarılsa. "1 verip bin faydalanma" olayı ortadan kalksa.
-Bu listenin altına mail adresime göndereceklerinizi de ekleyerek, ben haftaya bir daha yazı yazsam. Stadın otopark sorunu, personel maaşları ve diğer sorunlar hemen halledilse. Çok mu KEŞKE BUNLAR OLSA dedim acaba ?
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Önder Varol Son Yazıları

Ajansspor Tüm Yazarlar
Futbol
Vedat Bayram - Fenerbahçe Kongresi
Hayri Ülgen - Beşiktaş'ı sıradan takım yapmayın!
Cevdet Ünüvar - Güzel futbol, çirkin söz!
Erhun Ateş - Fikret Orman geçmişi mi devam ettiriyor !!!
Mustafa Öztoprak - Bizi bizimle bırakın lütfen!
Adem Yılmaz - Başladı ve bitti
Dr. Sedat Hayran - İnancın zaferi..
Erdem Erol - Namusumuz temizlendi!
Hakan Cerrahoğlu - Bunlar ve Onlar
Selahattin Ekrekli - Futbolun adaleti var mı?
Mustafa Yaşar - Deli olmak işten değil!
Erdem Ulus - Sen uyudun hocam
Hüseyin Kutay - Fark var!
Aytekin Akay - İnkıta..
Haluk Kaplan - Mersin'de bir Sehic varmış, bir Hakan yokmuş
Çağatay Çıtlak - Başarıyı paylaşmak
Ökkeş Özekşi - İtiraf ve realite..
Adil Yıldız - İğrenç ithama, muhteşem cevap
Tijen Bolulu - Kalbimi kıra kıra..
Sadi Karakaş - Megaloman mısın hocam ?
Hakan Yağcıoğlu - Hepimiz Abdullah Avcı'yız...
Fatih Kaya - Beşiktaş kongre üyelerinindir...
Ali İncegül - Ne verdiniz ki?
Sedat Tahir - Adana ateşi!
Berkay Aytekin - Terim soyunma odasında kazandı..
Hakan Coşkun - Çamur at izi kalsın!
Şükrü Oytan - Fener mi oynamadı, Es Es mi oynatmadı ?
Emre Karataş - Fener tuhaf, Aysal'ın açıklaması daha da tuhaf..
Nihat Evren Derman - Formalite (play-off) grubunu garantiledi!
Gökmen Örkmez - Türkiye Futbol Faşizmi
Metin Kösedağ - Böyle olur TRT'nin maçı..
Murat Özgen - Fenerbahçe ve Galatasaray
Adnan Ercan - İşte o sene, bu sene..
Önder Varol - Denizlispor'un borç mektubu?
Ahmet Us - İstifa etmesi gereken Ertuğrul Sağlam mı?
Serkan Özen - 1 gol değil masumiyeti getiren!
İbrahim Bulut - Başkan Yaşlıca bu açıklamanın altında kalır mı?
Hüseyin Demir - Beşiktaşlılık melekelerimizi sorgulayamazsın
Serkan Tunç - Ünal - Yanal hezimeti
Doğaç Çor - La Fontaine'den Süper Final!
Volkan Toslak - Deplasman fatihi!
Ahmet Öksüz - Neyi ima ediyorsun Kocaman?Voleybol
Enver Bağlarbaşı - Tuhaf şeyler oluyor
Mustafa Korhan Gün - Olimpiyat rüyamız gerçek olsun..Hentbol
Tayyar Sümen - Dedikodu makinesi tam gaz çalışıyor!Genel Spor Haberleri
Mert Genç - İyiler daima kazanır!Vücut Geliştirme
Erhan Delibaş - Yurtta spor, dünyada spor!Formula 1
Berk Sarıoğlu - 200'üncü yarışını kazanan ilk pilot!
Mali Selışık - Kazanmayı seçmek...Yazarlar Anasayfa






