Ajansspor

12 Dev Adam, FIBA'nın "güç sıralamasında" 2. sırada!

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

FIBA, 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri güç sıralamasını açıkladı. A Milli Erkek Basketbol Takımı ikinci sırada yer alırken Ergin Ataman için özel övgüler yapıldı.

12 Dev Adam, FIBA'nın "güç sıralamasında" 2. sırada!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

FIBA, 2027 Basketbol Dünya Kupası Avrupa Elemeleri için güç sıralamasını duyurdu. A Milli Erkek Basketbol Takımı açıklanan listede ikinci sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı. FIBA'nın değerlendirmesinde başantrenör Ergin Ataman’a övgüler dikkat çekti.

FIBA’nın güç sıralamasında 12 Dev Adam 2. sırada

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA'nın resmi internet sitesinde yayımlanan güç sıralamasında ikinci sıraya yerleşti. 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri öncesi yapılan değerlendirme milli takımın performansına olan güveni pekiştirdi.

Ergin Ataman’a FIBA'dan övgü

FIBA’nın açıklamasında A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman için dikkat çeken ifadeler kullanıldı:

“Koç Ergin Ataman, canavar gibi bir takım oluşturdu ve perşembe günü Bosna Hersek ile oynayacakları maçta İstanbul'daki dolu tribünlerin kahramanlarını karşılamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Zirvede Almanya var

Güç sıralamasının ilk basamağında, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası finalinde Türkiye’yi yenen Almanya yer aldı. Listenin üçüncü sırasında Yunanistan, dördüncü sırasında ise Sırbistan bulunuyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...