12 Dev Adam, Yunanistan'ı elinden kaçırdı!
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Türkiye kendi sahasında konuk ettiği Yunanistan karşısında 67-76'lük skorla mağlup oldu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu dördüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Yunanistan’a 76-67 mağlup oldu. Türkiye son çeyreğinde 14 sayıdan geri döndüğü maçta Yunanistan karşısında şanssız bir yenilgi aldı. 12 Dev Adam gruptaki 4. maçında 3. mağlubiyetini yaşadı.
Maçın ardından NTV'ye konuşan Oğuz Savaş yenilgiyi değerlendirdi. Tecrübeli oyuncu, "Yaptığımız ufak hatalar bize maça mal oldu. Çok basit hatalar yaptık. Enerji olarak çok yorulduk. Çok hücum ribaundu verdik. 7-8 sayı önde gireceğimiz devreyi geride girdik. Enerjimiz azalınca basit hatalar yaptık. Herkes en iyi eforunu sahaya koymaya çalıştı." dedi.