Ajansspor

67 yıl sonra Süper Lig'de bir ilk! Göztepe-Alanyaspor maçında tarihe geçecek

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Süper Lig tarihine geçilecek bir an! Göztepe – Alanyaspor maçında Asen Albayrak, ligde ilk kadın orta hakem olarak sahaya çıkacak. 67 yıllık Süper Lig tarihinde bir ilk yaşanıyor. ⚽👩‍⚖️

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
AI ile oluşturulan özeti dinleyin

AJANSSPOR - HABER

1959 yılında başlanan Süper Lig tarihinde bir ilk gerçekleşti. Süper Lig'de oynanacak Göztepe - Alanyaspor maçını hakem Asen Albayrak yönetecek. Böylece ligde ilk kez bir kadın hakem, orta hakem olarak görev yapacak.

Ligin 26. haftasında oynanacak olan Göztepe - Alanyaspor maçını kadın hakem Asen Albayrak yönetecek. Böylece ligde ilk kez bir kadın hakem, orta hakem olarak görev yapacak. Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri şu şekilde:

ASEN ALBAYRAK KİMDİR?

Asen Albayrak, Türkiye’de görev yapan genç kadın futbol hakemlerinden biridir ve FIFA kokartlı hakemler arasında yer almaktadır.

TEMEL BİLGİLER

HAKEMLİK KARİYERİ

ULUSLARARASI GÖREVLERUEFA tarafından 2025’te Arnavutluk’ta düzenlenen UEFA Kadınlar U19 B2 Grubu turnuvasında hakem olarak görevlendirildi.

AI ile oluşturulan özeti okuyun

Süper Lig tarihinde bir ilk yaşanacak. Göztepe - Alanyaspor maçını FIFA kokartlı kadın hakem Asen Albayrak yönetecek. Böylece ligde ilk kez bir kadın hakem, orta hakem olarak görev yapmış olacak. Albayrak daha önce UEFA tarafından 2025'te düzenlenen Kadınlar U19 B2 Grubu turnuvasında da hakem olarak görev almıştı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...