Ajansspor

A Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı...

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

A Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile oynadığı maçta sakatlanan Rıdvan Yılmaz'ın sol üst uyluk adalesinde sakatlık yaşadığı ve aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

A Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 59 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz'ın sol üst uyluk adalesinde sakatlık yaşadığı ve aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, "Avusturya ile 26 Mart Salı günü özel maçta karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda zorunlu bir değişikliğe gidildi. 

Bilindiği üzere milli futbolcu mücadelenin 26. dakikasında sakatlanmış veriyin Mert Müldür'e bırakmıştı.

Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı

Savunma oyuncumuz Rıdvan Yılmaz, Macaristan ile dün oynanan karşılaşmada sol üst uyluk adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı" ifadelerine yer verildi. 

Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı
Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı

Milli Takım kariyeri

22 yaşındaki sol bek oyuncu, A Milli Takım kariyerinde 7 karşılaşmada sahaya çıktı ve 2 asist kaydetti.

Rakibimiz Avusturya

Öte yandan A Milli Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlık kapsamında 26 Mart 2024 Salı günü deplasmanda Avusturya ile özel maç oynayacak.

Maçı Daniele Chiffi yönetecek

Başkent Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda TSİ 22.45'te oynanacak müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi yönetecek.

Yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale üstlenecek. Müsabakada dördüncü hakem olarak Ermanno Feliciani görev yapacak. VAR'da Valerio Marini, AVAR'da da Marco Serra yer alacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...