Abdullah Avcı "Mart'ta niye şampiyon olamadık diye üzülmesinler"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Türkiye Kupası'nın yarı final ilk maçında Kayserispor'u 1-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer'in 1-0 kazandığı mücadelenin ardından teknik direktör Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından şu ifadeleri kullandı: "Kayserispor, buraya gelirken ligde rahatlamış ve kupaya hedef koymuş. Buraya gelirken ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı elemiş bir takım. Burada çok fantastik bir maç oynamıştık. 2-0'dan 3-2'e dönen maç vardı. O maçın üzerinden hazırlandık."
"Beni mutlu eden şu oldu; Karagümrük ve bu maçın büyük bölümünde domine eden, forse eden ve oyunun hep içinde olan bir karakterimiz vardı. Fauller, duran toplardan rakibimiz bir şeyler yapmaya çalıştı. Yanlış bilmiyorsam 41. resmi müsabakayı oynadık. Hiç sallanmadık."

"Taraftara teşekkür ederim. Bu oyuna sahip çıktılar. Sabır gösteriyorlar, destekliyorlar... Bu yolculuğa beraber çıktık. Bu zamana kadar beraber geldik ve beraber sevindik. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Mutlu sona az kaldı. En ufak bir kaygıları olmasın. Burada onlarla hep birlikte sevineceğiz. Mart'ta niye olamadık diye üzülmesinler. Nisan ayındayız. Bizim elimiz, kulübemiz güçlü, oyunumuz güçlü."
"1 ayağı bitti ve 1 ayağı daha var. İyi bir takıma karşı orada oynacağız. Bugün bir avantaj yakaladık. Son 2.5 aydır sakatlıklardan dolayı sıkıntılar yaşadık. Nwakaeme'nin belki bir sakatlığı olabilir. Hamsik gibi bir oyuncudan faydalanamadım. Yeni yeni faydalanıyoruz. Djaniny yarın idmanda olur, Nwakaeme ile ilgili ise sağlık kurulu açıklama yapacaktır. Ahmetcan bugün iyi performans sergiliyordu. Çok iyi bir takımla oynayacağız. Geçen haftanın 4 tane yemesi başka bir senaryodur. Kolay maç olmayacak, umarım karşılığını alabiliriz."
