Ajansspor

Ajansspor ilk kez duyurdu, transfer gerçekleşti!

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor, Hamidou Traore'nin Partizan'a transfer olduğunu açıkladı. Traore için Giresunspor 700 bin euro bonservis alacak.

Ajansspor ilk kez duyurdu, transfer gerçekleşti!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 30 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Giresunspor, Hamidou Traore'nin FK Partizan'a Transfer olduğunu açıklarken bu haberi 21 Ağustos tarihinde Salim Manav özel olarak Ajansspor ile duyurmuştu. 

Giresunspor'dan açıklama

Profesyonel futbolcumuz Hamidou Traoré'nin transferi için Sırbistan Süper Ligi takımlarından @FKPartizanBG ile anlaşma sağlanmıştır. Kendisine Giresunspor için vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

2 gol ve 2 asist

2015'te Elazığspor'a transfer olan Hamidou Traore sonrasında ise 2017 yılında Karabükspor'a, 2018 yılında Adana Demirspor'a ve 2021 yazında Giresunspor'a gelmişti. Traore geçen sezon 32 maçta Giresunspor ile 2 gol ve 2 asiste imza atmıştı. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...