Ajax maçında sahne aldı, Beşiktaş harekete geçti
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçında başarılı bir futbol sergileyen Can Bozdoğan, Sergen Yalçın'ın gözüne girdi. Schalke'den kiralanan oyuncu için düğmeye basılıyor.

- Haberin Kaynağı:
- Kartal Yiğit
Kartal YİĞİT-AJANSSPOR
Önümüzdeki sezondan itibaren genç Türk oyuncuları daha çok takıma katmayı düşünen Beşiktaş’ta ilk olarak Schalke'den kiralanan Can Bozdoğan'ın bonservisi için harekete geçilecek. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Sergen Yalçın’ın gözüne kısa zamanda girmeyi başardı.

Takımdaki eksikler nedeniyle Ajax maçına ilk 11’de başlayan gurbetçi futbolcu 90 dakika görev aldı. Can Bozdoğan zorlu Şampiyonlar Ligi sınavındaki etkili oyunuyla beğeni topladı.
Beşiktaş, Alman kulübüyle Can’ın kalıcı transferi için görüşmelere başlayacak. Başkan Ahmet Nur Çebi devre arasına kadar oyuncunun bonservisini almayı planlıyor.
Can Bozdoğan bu sezon Süper Lig’de ise 2 maçta şans buldu. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında 48, Altay maçında 15 dakika görev alan genç futbolcu henüz skora katkı sağlayamadı.

Beşiktaş, Can Bozdoğan'ı Schalke'den 2021-22 sezonu sonuna kadar kiralamıştı. Futbola Almanya'da başlayan genç yetenekm Köln U19 takımında da forma giydi.