Ajansspor

Akhisarspor'dan çifte atak

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Akhisarspor'dan çifte atak

Akhisarspor'dan çifte atak
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 33 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Akhisarspor'dan çifte atak
Akhisarspor'dan çifte atak

Akhisarspor'dan çifte atak

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 17 puanla 15. sırada tamamlayan Akhisarspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. 

Golcü Seleznyov, stoper Dany ve kanat oyuncusu Larsson'la yollarını ayırmaya hazırlanan yeşil-siyahlıların Galatasaray'da görev yapan eski yıldızı Muğdat Çelik ve Giresunspor'la vedalaşan stoper Aykut Demir'i listesine aldığı bildirildi. 

Yeşil-siyahlıların Muğdat'ı sezon sonuna kadar kiralamak için Galatasaray'la masaya oturmaya hazırlandığı kaydedildi. Bu sezon sarı-kırmızılılarda 6 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 3 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Muğdat toplam 387 dakika sahada kaldı. Muğdat gol ve asist yapamadan devreyi tamamladı. 

Öte yandan Akhisarspor'un eski Trabzonsporlu defans oyuncusu Mustafa Akbaş'la da görüşmeleri sürüyor.  

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...