Ajansspor

Alanyaspor ilk transferini bitirdi!

Editör: Burak Alaca

Son Güncelleme /

Süper Lig'de mücadele ettiği 7 sezon içerisinde en kötü performansı sergilediği dönemi geride bırakan Alanyaspor'un, Palmeiras'tan kanat oyuncusu Carlos Eduardo ile 3 yıllık anlaşma sağladığı iddia edildi.

Alanyaspor ilk transferini bitirdi!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Süper Lig'i 41 puanla tamamlayarak mücadele verdiği 7 sezon arasında en kötü puan ortalamasını yakalayan Alanyaspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hızlı başladı. Akdeniz ekibinin, Palmeiras'tan Carlos Eduardo ile anlaşma sağladığı iddia edildi. 

Alanyaspor Brezilyalı yıldızla 3 yıllığına anlaştı

Brezilya merkezli internet sitesi Uol'un haberine göre 31 Aralık'ta sözleşmesini tamamlayacak 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla Alanyaspor, 3 yıllık anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşma gereği futbolcunun bonservisinin yüzde 20'lik hakkı Brezilya ekibinde olacak. 

Geçen sezon Portekiz Ligi'nde top koşturdu

2018-2019 sezonunda 5.5 milyon Euro karşılığında Palmeiras'a transfer olan deneyimli futbolcu, geçen sezonu kiralık olarak Portekiz ekiplerinden Estoril'de geçirdi. 13 maçta 724 dakika sahada kalan Eduardo, 2 kez gol sevinci yaşadı.
 
 
 
 
 

Geçen sezon Portekiz Ligi'nde top koşturdu
Geçen sezon Portekiz Ligi'nde top koşturdu

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...