Ali Koç önce Madrid'e sonra Jorge Jesus'a gidecek
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
UEFA'nın bir organizasyonuna katılmak için gittiği İspanya’da bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Avrupa seyahatinde Jorge Jesus ile görüşmesi bekleniyor

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Haber Globel'in haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu sabah özel uçağıyla İspanya’nın başkenti Madrid’e uçtu. Başkan Koç'un UEFA’nın düzenlediği bir organizasyona katılacağı ve burada gelecek sezonki FFP durumuyla ilgili fikir alışverişlerinde bulunacağı öğrenildi.
Gelecek sezon teknik direktör arayışlarına devam eden Başkan Ali Koç’un Avrupa’ya yaptığı seyahatte, Portekiz'de Jorge Jesus’la da bir görüşme yapması bekleniyor. Koç daha önce Jorge Jesus ile biraraya gelmişti. Yeni sezon bütçesini UEFA’yla yapılacak görüşmelere göre belirlemek isteyen Ali Koç'un teknik direktör konusunu da beraber çözerek yeni hocayı kesinleştirmesi bekleniyor.

Daha önce sarı-lacivertliler, Portekiz’de Lizbon’da Jorge Jesus’la bire bir görüşmelerini gerçekleştirdi. Başkan Ali Koç’un katıldığı görüşmelerde Jorge Jesus ile birlikte Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa da bulunmuştu.