Ajansspor

Altay Bayındır'dan savaşa hayır paylaşımı: "Galibiyet fotoğrafı koymak isterdim..."

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Fenerbahçe haberleri... Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açması sonrası Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte detaylar

Altay Bayındır'dan savaşa hayır paylaşımı: "Galibiyet fotoğrafı koymak isterdim..."
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 27 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açması sonrası Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Altay Bayındır sosyal medya hesabından bir paylaşımmda bulundu.

Altay paylaşımında, "Galibiyet fotoğrafı koymak isterdim buraya. Bir kurtarış anı belki. Ama hayata tutunmaya; bombalardan kurtulmaya çalışan çocuklar varken çok zor. Parkta oynaması; top peşinde koşması gereken yaşta sığınaklara hapsolan, ailesiyle yollara düşen çocuklar. Evlatlarımıza miras hayat #nowar" ifadelerini kullandı.  

Öte yandan, 23 yaşınaki kaleci takımının Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-1 yendiği maçtaki performansıyla da büyük alkış aldı. Başarılı kaleci kalesine gelen 8 şutun 7'sini çıkarmayı başardı. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...