Ajansspor

Altınordu’dan kötü seri! Adana deplasmanında çıkış aranacak

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

TFF 1. Lig’de 3 maçtır kazanamayan Altınordu, kötü gidişatı durdurmak için çıkış yolu arıyor. Sezona kötü başlayan takım, tekrar duraklama dönemine girdi.

Altınordu’dan kötü seri! Adana deplasmanında çıkış aranacak
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 51 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Spor Toto 1. Lig’e kötü bir giriş yapan Altınordu, ligdeki ilk galibiyetini 6. haftada oynanan Tuzlaspor deplasmanında aldı. Ligin ilk 6 haftasında galibiyete hasret kalan İzmir temsilcisi, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet ile kendini düşme hattının içerisinde buldu.

Tam toparlandı derken tekrar duraksadı

Daha sonra Tuzlaspor, Samsunspor ve Denizlispor maçlarını galibiyetle tamamlayarak yükselişe geçen Altınordu, rahat bir nefes aldı. Serinin devamı beklenirken kırmızı-lacivertliler; Yeni Malatyaspor, Eyüpspor ve Altay müsabakalarında mağlubiyet serisi yaparak tekrar sezon başındaki gibi duraklama dönemine girmiş oldu.

Adana deplasmanında çıkışa geçmek istiyor

İzmir temsilcisi, 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak Adanaspor deplasmanıyla buna dur demek istiyor. Altınordu, sezon başında da kötü seriyi yine bir deplasman maçı olan Tuzlaspor müsabakasıyla bozmuş ve çıkışa geçmişti.

Adana deplasmanında çıkışa geçmek istiyor
Adana deplasmanında çıkışa geçmek istiyor

Spor Toto 1. Lig'de geride kalan 13 haftada oynadığı 12 maçın 3'ünü kazanan Altınordu, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile ligin 16. sırasında yer aldı. İzmir ekibi rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 21 gol gördü.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...