Ajansspor

Altıparmak istifa edecek mi?

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

PTT 1. Lig'de sahasında Kayseri Erciyesspor'a 2-0 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçın son bölümünde rakibe direnç gösteremediklerini ifade etti.

Altıparmak istifa edecek mi?
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Altıparmak istifa edecek mi?
Altıparmak istifa edecek mi?

Altıparmak istifa edecek mi?

Altıparmak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda iyi oynadıklarını ancak yakaladıkları pozisyonları golle sonuçlandıramadıklarını belirtti. 

Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından bu maçı da kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini aktaran Altıparmak, "Söylediklerimizle sahada uyguladıklarımız birbirini tutmadı. Önceki haftalarda maçın sonlarına doğru gösterdiğimiz direnci gösteremedik. Taraftarımıza bugün galibiyet hediye etmek istedik ama olmadı üzgünüz" diye konuştu.

Taraftarın kendisini istifaya davet ettiğinin hatırlatılması üzerine Altıparmak, şu anda böyle bir düşüncesinin olmadığını kaydetti. 

Kayseri Erciyesspor cephesi

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca ise zorlu bir karşılaşma oynayacakları bilinciyle maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "Geçen hafta uzun bir aradan sonra maç kazanmıştık. Bu hafta Denizlispor'dan puan ya da puanlar almaya gelmiştik. Çok iyi bir mücadele ettik" şeklinde konuştu.

Oyunun genel hakimiyetinin kendi ellerinde olduğunu vurgulayan Uzunca, "Arkadaşlarımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...