Ankara Keçiörengücü'nden sol beke takviye
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
TFF 1. Lig takımı Ankara Keçiörengücü sol bek transferi için kolları sıvadı. Başkent temsilcisi, Çorum FK'dan Süleyman Luş için temaslara başladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Salim MANAV - AJANSSPOR
Trendyol 1. Lig takımı Ankara Keçiörengücü yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Kulüp, transferde harekete geçti.
Sol beke sürpriz isim
Teknik direktör Ersan Parlatan'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Keçiörengücü yönetimi sol bek için listesine sürpriz bir ismi ekledi.
Çorum FK ile anlaşma tamam
Ankara Keçiörengücü, Süleyman Luş'u radarına aldı. Yönetim, oyuncunun transferi için kulübü Çorum FK ile prensipte anlaştı. Başkent ekibi Süleyman Luş ile görüşecek.
Süleyman Luş'un kariyeri ve performansı
Galatasaray altyapısında yetişen süleyman Luş; Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor ve Çorum FK'da forma giydi. 23 yaşındaki savunmacı bu sezon 4 maçta oynadı ve 1 de asist kaydetti.