Ajansspor

Ankaragücü'nden Owusu sosyal medya kurbanı! PFDK'ya sevk edildi

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün futbolcusu Kwabane Owusu, Ümraniyespor maçından sonra taraftarların küfürlü videosunu paylaştığı için PFDK'lık oldu.

Ankaragücü'nden Owusu sosyal medya kurbanı! PFDK'ya sevk edildi
Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 31 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig lideri Ankaragücü'nde PFDK şoku yaşanıyor. Başkent ekibinin Ganalı futbolcusu Kwabane Owusu, Ümraniyespor maçı sonrasında kendi taraftarlarının yaptığı küfürlü bir videoyu story atması sonucu PFDK'ya sevkedildi.

Ankaragücü söz konusu maçı 3-0 kazanmış ve liderliği Ümraniyespor'dan devralmıştı. Kwabane Owusu ise o karşılaşmada ilk golü atan futbolcu olmuştu. Şimdi gözler PFDK'nın, Ganalı oyuncuya ceza verip vermeyeceğine çevrildi.

Bu durum akıllara Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel'in aldığı cezayı getirdi. Sarı-lacivertli futbolcu, 3-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından Instagram hesabında hakemlere yönelik küfürlü bir paylaşımda bulunmuştu. PFDK, bu paylaşımından dolayı Fenerbahçeli futbolcuya 3 maç ceza verdi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...