Anlaşma sağlandı! İlhan Palut'tan 2 yıllık imza...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Süper Lig'de ilk yarıyı 2. sırada bitiren sezonun flaş takımı Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut'la sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ligde ilk yarını lider Trabzonspor'un 7 puan arkasında 2. sırada tamamlayan İttifak Holding Konyaspor, takımın başarısında büyük sahibi olan teknik direktör İlhan Palut ile Sözleşme uzatıyor.

Yeşil beyazlılar 45 yaşındaki başarılı çalıştırıcı ile bir süredir devam ettiği sözleşme uzatma görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. Konyaspor sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İlhan Palut 2 yıllık sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına vardı.
Geçtiğimiz günlerde Konyaspor Kulübü Başkan Fatih Özgökçen, İlhan Palut ile ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını ve genç teknik adamla yeni sözleşme imzalamak istediklerini belirtmişti. Palut ise başkan Özgökçen'in açıklamasının ardından “Konya’da ve Konyaspor’da mutluyum” ifadelerini kullanmıştı.
Konyaspor'da İlhan Palut'un kendisini 2024 yılı sonuna kadar yeşil beyazlı renklere bağlayacak olan yeni sözleşmeyi gelecek hafta imzaması bekleniyor.

Teknik direktörlük kariyerindeki 3. takım Konyaspor olan 45 yaşındaki çalıştırıcı daha önce Hatayspor ve Göztepe'de görev yapmıştı.
Geçtiğimiz sezonun ortasında Konyaspor'da göreve gelen İlhan Palut, bu sezon yeşil beyazlı takımın başında çıktığı 19 lig maçında 11 galibiyet 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Palut kupada ise 2 maçta 2 galibiyet elde etti. Genç teknik adam Konyaspor'da maç başına 2.14 puan ortalaması tutturdu.
