Arda Turan, Fenerbahçe - Galatasaray sorusuna tepki gösterdi: Sonra sinirlenince...
Editör: Aleyna Gürgen
Son Güncelleme /
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 yendi. Maç sonrasında Eyüpspor Teknik Direkörü Arda Turan ise kendisine yöneltilen soruya sinirlendi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Eyüpspor dün akşam Beşiktaş ile karşılaştığı maçı 2-1 kaybetti. Maç sonunda ise Eyüpspor'un çalıştırıcısı Arda Turan bir gazetecinin kendisine sorduğu Fenerbahçe - Galatasaray maçı sorusuna tepki gösterdi.
"Bırak sorma"
Arda Turan, Beşiktaş ile karşılaştıkları maçın ardından bir gazeteciye şunları söyledi: "Ya bana soruyorsun Galatasaray - Fenerbahçe derbisini. Bırakmıyorsun şu gazeteciliği, çocukları. Galatasaray - Fenerbahçe ne olacak? Ne olacak? Bırak sorma. Eyüpspor... Sonra bir şey dedim mi bütün çocukların emeğini alıyorsun Galatasaray - Fenerbahçe maçına... Baksana Eyüspor - Beşiktaş maçı var. Deseydin ki 'Arda ne yapacaksın?'. Ki ben ne söyledim? 9 kere 'Derbi ne olacak? Kazansan ne olacak?'" dedi.
"Sonra sinirlenince 'Arda sinirleniyor'"
Gazetecinin 'Vallahi bir kere sordum' demesi üzerine ise Arda Turan "Bana da gazetecilik yapıyorsun. Sonra sinirlenince 'Arda sinirleniyor'." dedi. Gazeteci ise Turan'a 'Ben sinirlendiğini zannetmiyorum hocam.' diyerek cevap verdi. Arda Turan ise "Tebrik ediyoruz." diyerek gazetecinin yanından ayrıldı.