Ajansspor

Arsenal, Şampiyonlar Ligi'ne korku salarak döndü!

Editör: Burak Alaca

Son Güncelleme /

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Arsenal evinde konuk ettiği PSV Eindhoven iyi bir oyun ve 4-0'lık net skorla geçti.

Arsenal, Şampiyonlar Ligi'ne korku salarak döndü!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 41 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şamapiyonlar Ligi B Grubu'nda Arsenal, Emirates Stadyumu'nda konuk ettiği Hollanda ekibi PSV Eindhoven'ı 4-0'lık net bir skorla geçerek gruba 3 puanla başladı.

Ofans golleri paylaştı

Arsenal'a galibiyeti getiren golleri; 8. dakikada Bukayo Saka, 20. dakikada Leandro Trossard, 38. dakikada Gabriel Jesus ve 70. dakikada Martin Odegaard kaydetti. Ayrıca Trossard'ın golünde asisti Saka yaparken, Jesus'un golünde de asist Trossard'tan geldi.

Arsene Wenger sonrası ilk

Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne son olarak Fransız teknik direktör Arsene Wenger yönetiminde 2016-2017 sezonunda gitti. Topçular o sezon turnuvaya son 16 turunda veda etmişti.

Arsene Wenger sonrası ilk
Arsene Wenger sonrası ilk

Grubun diğer maçında puanlar paylaşıldı

Son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu İspanyol ekibi Sevilla, B Grubu'nun diğer maçında Fransız ekibi Lens ile 1-1 berabere kaldı ve bu sonuçla taraflar gurup aşamasına 1'er puanla başladı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...