Ajansspor

Ataman, Fener'in elinden kaptı

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

EuroLeague’de başantrenörlüğe Ergin Ataman’ı getirerek yeni bir yapılanmaya giden Panathinaikos, adı Fenerbahçe'yle anılan Kostas Sloukas‘ı transfer etti.

Ataman, Fener'in elinden kaptı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı Yunanistan ekibi Panathinaikos, Olympiakos'tan ayrılan ve ası sık sık Fenerbahçe'yle anılan Yunan basketbolcu Kostas Sloukas'ı transfer etti.

Sloukas, Fenerbahçe ile anılıyordu

Kulüpten yapılan açıklamada, 33 yaşındaki oyun kurucu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Geçtiğimiz sezonu Olympiakos'ta geçiren Sloukas'ın Fenerbahçe ile de ismi anılıyordu.

Sloukas, 7 kupa kazandı

Kariyerinde Fenerbahçe ve Olympiakos'ta oynayan Sloukas, biri sarı-lacivertlilerde olmak üzere 3 kez THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli basketbolcu, Yunanistan'da 4, Türkiye'de ise 3 kez lig şampiyonluğu elde etti.

Sloukas, 7 kupa kazandı
Sloukas, 7 kupa kazandı

Sloukas'ın geçen sezonki performansı

Sloukas, geçen sezon Olympiakos formasıyla final oynadığı THY Avrupa Ligi'nde 11 sayı, 5,6 asist ve 2,1 ribaunt ortalamaları yakaladı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...