Barcelona'da Kun Agüero hastaneye kaldırılmıştı! İşte son durum...
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
İspanya Ligi'nde Barcelona'nın sahasında Deportivo Alaves ile 1-1 berabere kaldığı maçın 41. dakikasından oyundan çıkan Kun Agüero hastaneye kaldırıldı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Barcelona, sahasında Alaves ile 1-1 berabere kaldı.

Barcelona, Ronald Koeman ile yollarını ayırdıktan sonra takımın geçici teknik direktörü Sergi Barjuan yönetimindeki ilk maçına, La Liga'nın 12. haftasında Alaves karşısında çıktı.
Ev sahibi ekip, 49. dakikada Memphis Depay'ın golüyle 1-0 öne geçti. Alaves, bu gole 52. dakikada Luis Rioja ile cevap verdi ve mücadele 1-1 sona erdi.
Galibiyet hasreti üç maça çıkan Barcelona 16 puanla 9'uncu, Alaves ise 10 puanla 16'ncı sırada yer aldı.

Öte yandan, karşılaşmanın 41. dakikasında yerini Philippe Coutinho'ya bırakan Sergio Agüero'nun hastaneye kaldırıldığı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Göğsünde bir ağrı hisseden Kun Agüero, kardiyolojik testler için hastaneye kaldırıldı" ifadelerine yer verildi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Arjantinli yıldızda kalp ritim bozukluğu tespit edildi.