Ajansspor

Barış Kalaycı: "İyi savaştık ama maalesef golleri yedik"

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında konuk olduğu Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 3-1 yendi. Maç sonrası Barış Kalaycı ve Davide Biraschi açıklamalar yaptı.

Barış Kalaycı: "İyi savaştık ama maalesef golleri yedik"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 35 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında konuk olduğu Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 3-1 yendi.

Fatih Karagümrük'te Barış Kalaycı ve Davide Biraschi, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

"Elimizden gelen yaptık"

Biraschi: "Çok zor bir maça çıkacağımızı biliyorduk. Elimizden gelen yaptık. Sonuna kadar mücadele ettim ama 3 puanı alamadık ama biliyoruz ki doğru yoldayız.

Türkiye’ye 2 gün önce geldim. Takıma hemen girdim. Takım bence iyi bir takım. Ben buraya çabuk adapte oldum. Biz doğru yoldayız ve yolumuz uzun. İnançlıyız, savaşmaya devam edeceğiz."

"İyi savaştık ama maalesef golleri yedik"

Barış Kalaycı: "Çok zor bir maça çıkacağımızı biliyorduk. İyi savaştık ama maalesef golleri yedik. Elimizden geleni yaptık."

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...