Ajansspor

Başakşehir zirve yarışında "Ben de varım" dedi

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe 'ye kaybeden Başakşehir, Süper Lig'in 12. haftasında evinde Giresunspor'u golleriyle 3-1 mağlup ederek 2. sıraya yükseldi.

Başakşehir zirve yarışında "Ben de varım" dedi
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 48 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe 'ye kaybeden Başakşehir, Süper Lig'in 12. haftasında evinde Giresunspor ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye kaybeden Turuncu Lacivertliler, Giresunspor'u Ndayishimiye, Philippe Kény ve Ömer Ali Şahiner'in golleriyle 3-1 mağlup etti ve zirve yarışında fire vermedi.

Başakşehir'de 3 gol

Karşılaşmanın 38. dakikassında Başakşehir'de Ndayishimiye ceza alanı içerisinde çok sert vurdu ve kaleci Onurcan'ı avlamayı başardı: 1-0.

İkinci yarıda ise Başakşehir farkı 65. dakikada Philippe Kény'nin golüyle ikiye çıkardı: 2-0

76. dakikada Başakşehir Ömer Ali Şahiner ile farkı 3'e çıkardı.

Giresunspor'un bir golü iptal edildi

Konuk ekip Giresunspor'da Serginho, takımının tek golünü attı.

Öte yandan maçın 11. dakikasında Giresunspor'da Ramon Arias kafayı vurup ağları sarssa da gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Giresunspor'un bir golü iptal edildi
Giresunspor'un bir golü iptal edildi

Giresunspor'un 3 puan hasreti 8 maça çıktı

Bu sonuçla Başakşehir puanını 23 yapıp zirve yarışında iddialı olduğunu gösterdi. Galibiyet hasreti 8 maça çıkan Giresunspor ise 9 puanda küme düşme hattında kaldı. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...