Başkan Çebi, Beşiktaşlı taraftarlarla stada yürüdü
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig’deki Çaykur Rizespor maçı öncesi Beşiktaş Çarşısı’nda gezerken Vodafone Park’a taraftarlarla yürüyerek gitti.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Süper Lig’de 2021-22 sezonu Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı ile açıldı. Yeni sezon öncesi alınan karar gereği taraftarların da izleyebildiği karşılaşmaya doğru renkli görüntüler yaşandı.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, sezonun ilk karşılaşmasından önce Beşiktaş Çarşısı’nda taraftarlarıyla buluştu. Çebi daha sonra yanındaki eşi ile beraber stadyuma da taraftarlarla birlikte ağaçlı yoldan yürüyerek geldi.
Siyah-beyazlı taraftarlar Ahmet Nur Çebi ve yanındaki yöneticilere büyük ilgi gösterdi. Burada TRT Spor’a kısa bir açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Çebi, “Taraftarları çok seviyoruz, çok kıymetliler. Onların bize değer verdiğini görmek bizi çok mutlu etti" diye konuştu.
Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada ise, “Umarım yine şampiyon oluruz” ifadelerini kullanmıştı.
