Başkan gitti! Altay'da gözler ona çevrildi...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Süper Lig ekibi Altay'da Başkan Özgür Ekmekçioğlu görevinden istifa etti. Ekmekçioğlu'nun istifasından sonra gözler İbrahim Akman'a çevrildi. İşte detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Nazım Türknas-Volkan Yılmaz/AJANSSPOR
Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun sürpriz bir şekilde istifa etmesi ve “kulübü yönetmeye istekli adayların önünü açmak için görevi bırakıyorum” açıklamasından sonra tüm gözler iş insanı İbrahim Akman’a çevrildi.
İbrahim Akman, Ocak ayında Ekmekçioğlu yönetiminin, kulübün efsane isimlerinden teknik direktör Mustafa Denizli ile yolları ayırış şekline attığı tweetler ile tepki göstermiş, gerektiğinde taşın altına elllerini sokmaktan çekinmeyeceklerini ifade etmişti.
Özellikle Altay taraftarlarının, kulübün bulunduğu durum sebebiyle kendisini ısrarla göreve davet ettiği ve bu konuda yoğun baskı yapmaya başladığı, camianın önde gelenlerinin İbrahim Akman ismine genç ve vizyoner özellikleri sebebiyle sıcak baktığı belirtiliyor.

37 yaşında İzmir doğumlu İbrahim Akman, bilişim sektöründe çok başarılı girişimleri sayesinde ses getirmiş, kurucusu olduğu şirketlerinden İzmo ile hem Altay Kadın Futbol Takımına hem Voleybol takımına forma sponsoru olmuştu.

