Ajansspor

Başkent ekibi Konya'da nefes aldı

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Süper Lig'in 20. haftasında Aleksandar Stanojevic yönetimindeki Konyaspor, Ömer Erdoğan'lı Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu. İşte maçın yazılı özeti ve detaylar

Başkent ekibi Konya'da nefes aldı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Konyaspor, Süper Lig'in 20. haftasında Ankaragücü'nü ağırladı. İlhan Palut'un ayrılığı sonrası göreve gelen Aleksandar Stanojevic ile ilk lig maçına çıkan Konyaspor, alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu.

Tek gol Ghayas Zahid'den geldi

Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken konuk ekip 51. dakikada üstünlük golünü buldu. 51. dakikada sol kanattan gelişen atakta Ali Sowe'un indirdiği topu ağlara gönderen Ghayas Zahid, Ankaragücü'nü öne geçirdi.

Mücadelenin kalan bölümünde Ankaragücü üstünlüğünü korurken sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Konyaspor'dan 4. yenilgi

Bu sonucun ardından Ankaraügücü, puanını 22'ye yükseltip ligdeki 6. galibiyetini elde etti. Konyaspor ise ligde 4. kez sahadan yenilgiyle ayrılırken 27 puanda kaldı.

Ankaragücü'nde yeni hedef Gaziantep FK

Süper Lig'de gelecek hafta MKE Ankaragücü, sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Konyaspor ise Medipol Başakşehir'e konuk olacak.

Konyaspor - Ankaragücü maçı ilk yarı özeti

Konyaspor - Ankaragücü maçı ikinci yarı özeti

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...