Beşiktaş' tan 8 gollü prova
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Beşiktaş, U19 takımıyla yaptığı antrenman maçını 8-0 kazanırken, sakat oyunculardan Wellinton ve Ghezzal karşılaşmada süre aldı. İşte detaylar..

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıkları kapsamında bugün U19 Takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Beşiktaş, Beşiktaş U19 ile oynadığı hazırlık maçını Umut Meraş,Emirhan Delibaş,Demir Ege Tıknaz,Güven Yalçın,Rachid Ghezzal ve Can Bozdoğan(3)'ın golleriyle 8-0 mağlup etti.
Karşılaşmada Beşiktaş'ın 11'leri şu şekildeydi:
Beşiktaş U19 Takımı 11'i

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile yapacağı zorlu karşılaşma öncesi sakatlığı bulunan Ghezzal, Larin ve Welinton da çalışmalara başlamıştı.
Beşiktaş, milli ara nedeniyle U19 takımıyla yaptığı maç sonrası yarından itibaren 3 gün izin yapacak. Sergen Yalçın, oyuncularını iyi dinlenmeleri konusunda uyardı.