Beşiktaş'a Ada'dan iyi haber! Yeşil ışık yaktılar
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Wolverhampton, Beşiktaş’a gitmek istediğini söyleyen Emmanuel Agbadou için bonservis bedelinde indirime giderek Beşiktaş’a yeşil ışık yaktı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve transfer komitesi üyeleri Kaan Kasacı, Melih Aydoğdu ile Murat Kılıç, teknik direktör Sergen Yalçın’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Emmanuel Agbadou için temaslarını sıklaştırdı.
Hürriyet'te yer alan habere göre Premier Lig ekibi Wolves, Agbadou için indirime gidiyor.
Agbadou için 11-14 milyon Euro'luk teklif
Wolverhampton, Beşiktaş’a gitmek istediğini söyleyen Fildişi Sahilli oyuncu için bonservis bedelinde indirime giderek Beşiktaş’a yeşil ışık yaktı.
Beşiktaş tarafı 11-14 milyon Euro bandındaki revize teklifiyle transferi bitirmeyi hedefliyor.
Kulüplerin el sıkışmasının ardından Emmanuel Agbadou'nun yola çıkmak için hazırlıklara başladığı aktarıldı.
16 maçta forma giydi
İngiliz kulübüyle bu sezon 16 maçta forma giyen 28 yaşındaki stoperin piyasa değeri Transfermarkt'ta 18 milyon Euro olarak gösteriliyor.