Ajansspor

Beşiktaş'ı reddeden Daniel Farke, Krasnodar ile yollarını ayırdı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Daniel Farke savaş nedeniyle Rus ekibi Krasnodar ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Farke Beşiktaş ile görüşüp tercihini Rusya'dan yana kullanmıştı

Beşiktaş'ı reddeden Daniel Farke, Krasnodar ile yollarını ayırdı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaş sonrasında Rus takımlarında yaşanan ayrılıklar devam ediyor.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından adı teknik direktör adayları arasında yer alan Hırvat teknik direktör Daniel Farke siyah beyazlılar yerine tercihini Rus ekibinden yana kullanmıştı. Farke ile Rusya Primer Lig ekibi Krasnodar arasındaki sözleşme karşılıklı anlaşmayla feshedildi. Farke bu Ayrılık sonrası sadece 48 gün görevde kalabildi. Farke, Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Fenerbahçe de Beşiktaş yönetimi ile görüşüp "Siz vazgeçtiyseniz biz görüşmek istiyoruz" demişti.

Rus ekibinden yapılan açıklamada Daniel Farke ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Alman teknik adamla birlikte asistanları Edmund Riemer, Chris Domogalla ve Christopher John kulüpten ayrıldı.

45 yaşındaki çalıştırıcı kasım ayında Premier Lig ekibi Norwich City'den ayrıldıktan sonra Rus ekibiyle sözleşme imzalamıştı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...